Tag din date med på træning

Tag din date med på træning

Går du meget op i din træning? Og er det vigtigt at din partner også gør det? Så kan du jo vælge at holde din date i fitnesscentret eller på boldbanen. Læs med her og find ud af de mange fordele der kan være ved netop at hive din date med til næste træning.

Hav en aktivitet at lave samme

Når man tager på en almindelige date på en kaffebar, så kan det hurtigt komme til at blive noget akavet. Samtalen kan hurtigt komme til at ligne et form for jobinterview. Der kan derudover nemt opstå akavede samtaler, fordi man stadig er ved at finde ud af, hvem den anden er, og man derfor er lidt påpasselig med, hvad man siger.

Det er altid bedre at lave en aktivitet sammen, når man er på date sammen – især hvis det er den første! Og hvis du ved, at I begge er interesserede i sport og motion, så kan den aktivitet jo nemt have noget med det at gøre.

Støt hinanden i jeres udvikling

Hvis i begge går højt op i jeres træning, så er i sikkert også folk der går op i at se en udvikling. I er mennesker som konstant presser jer selv til at blive bare en lille smule bedre eller kan løbe for eksempel en lille smule længere.

Når I træner sammen har i mulighed for at se hinanden kæmpe for at gøre jer selv bedre, og I har mulighed for at støtte hinanden i hver jeres udvikling.

Når i på den måde har mulighed for at støtte hinanden, så kan der også dannes et meget bedre bånd mellem jer. Og på den måde er der også større sandsynlighed for at komme på en nummer to date.

Måske den date også skal foregå i et træningscenter?

Tag din date med på træning
Tag din date med på træning