Crosstrainer

3 effektive træningsmaskiner til hjemmet

Hvis du gerne vil have muligheden for at kunne træne derhjemme, har vi her et par anbefalinger til dig, så du kan komme i form uden at skulle besøge et fitnesscenter.

Det koster naturligvis lidt at investere i en maskine til hjemmet frem for at bruge et par hundrede kroner om måneden på et fitnesscenter. Men omvendt er der også en anden frihed ved bare at kunne træne derhjemme uden at skulle ud af døren.

Romaskine

Først og fremmest kan du jo overveje at bruge dine penge på en romaskine. Det er en af de mest effektive maskiner, du kan have derhjemme, og den fylder heller ikke særlig meget. Der findes mange forskellige versioner af romaskinen, hvor nogle er utroligt avancerede og indbygget med en masse funktioner, mens andre er utroligt simple og stort set ikke fylder noget.

Flere modeller kan også foldes sammen, så de er nemme at gemme af vejen, når du ikke bruger maskinen. Det kan være rart, hvis du ikke har så meget plads, eller hvis du eksempelvis bruger maskinen i stuen, hvor den fylder en del.

Crosstrainer

Du kan også vælge at bruge dine penge på en crosstrainer. En crosstrainer er utrolig effektiv, da din kalorieforbrænding er utrolig høj, når du først kommer i omdrejninger på sådan en.

En crosstrainer kan også fås med mulighed for at folde den sammen, så den ikke fylder så meget. Den koster alt fra få tusinde kroner til mange, mange tusinde kroner, alt afhængig hvad mærke og hvilke funktioner maskinen skal have.

Crosstrainer

Crosstrainer

Spinningcykel

Sidst, men ikke mindst, kan du vælge at kaste dine penge efter en spinningscykel. Her er der nok gode muligheder for at finde en brugt til en billigere pris, da der er mange, der igennem tiden har investeret i spinningscykler, men som måske ikke får dem brugt lige så meget, som de håbede på, da de købte dem.

Husk at købe spinningsko ved siden af, da det giver den mest optimale udnyttelse af spinningcyklen. Vær opmærksom på at en spinningscykel kan være tung, og at det, ligesom ved de øvrige maskiner, er en god ide at have et underlag nedenunder, så du ikke slider på gulvet med maskinen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.