3 grunde til at melde dig ind i den lokale roklub

3 grunde til at melde dig ind i den lokale roklub

Har du lyst til at starte til en ny sport, men er du ikke sikker på, hvad det skal være for en sport, kan det være, at du skal overveje at melde dig ind i din lokale roklub.

Der er mange byer rundt omkring i Danmark, der har sin egen roklub. Det gælder dog kun for byer, der har adgang til vand i form af hav eller søer, så er der ikke vand ved din by, skal du nok køre en lille smule for at finde din nærmeste roklub.

Med Jamie Oliver bøger kan du altid sikre dig et godt måltid mad, når du kommer hjem fra en hård træning i roklubben.

1 – Det er rigtig god træning

Den første grund til at melde dig ind i en roklub er, at det er absurd god træning for din krop. Der er mange, der slasker rundt på et fodboldhold, hvor det mere handler om at drikke øl og fortælle sladderhistorier, men hvis det er vigtigt for dig at holde dig i god form, er det nok bedre at melde dig ind i en roklub i stedet for.

2 – Mød en masse nye mennesker

Derudover kan du glæde dig til at møde en masse nye mennesker, når du melder dig ind i en roklub. Du kan tit træne sammen med en masse andre mennesker, og du kan også få dig et par gode trænere, som kan hjælpe dig med at blive bedre til at ro. Så vil du gerne være en del af et fællesskab, er det generelt set bare en rigtig god idé at melde dig til en sportsgren, da du på den måde nemt kommer i kontakt med en masse nye mennesker.

3 – Deltag i konkurrencer og stævner

Hvis du er glad for konkurrencer, og hvis du elsker at konkurrere, kan du jo også glæde dig til at melde dig ind i en roklub, da der her er gode muligheder for at være med i stævner og konkurrencer. Det er ikke sikkert, at du når at være med mod de professionelle eller semi-professionelle, da de er i en liga for sig selv, men du kan også finde mange gode stævner for motionister, ligesom du også kan finde løb og cykelløb for motionister. På den måde kan du teste dine evner af mod andre roer og se, hvor god du er blevet.

3 grunde til at melde dig ind i den lokale roklub
3 grunde til at melde dig ind i den lokale roklub

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.