Sådan undgår du at romaskinen ødelægger gulvet

Sådan undgår du at romaskinen ødelægger gulvet

Har du købt dig en romaskine, og vil du være sikker på, at den ikke kommer til at ødelægge dit gulv, er der her et par tips, du kan vælge at følge. Ved at følge disse tips undgår du at skulle kigge på gulvafslibning priser på grund af din romaskine.

1 – Køb et solidt underlag

Til at starte med kan det være en god idé at bruge penge på et godt og solidt underlag, som du kan lægge under din romaskine. Det kan eksempelvis være en skum måtte eller et plastik underlag, som du måske også kender det fra en kontorstol, hvis du har en kontorstol stående på et trægulv, der kan tage skade af slitage.

Sådan et underlag behøver ikke at koste særlig mange penge. Du kan være fint kørende for omkring 200 kroner, og det kan spare dig for at skulle låne penge til gulvafslibning på et senere tidspunkt. Du kan også vælge at bruge et tæppe, hvis du har et skridsikkert et.

2 – Sæt gummifødder på romaskinen

Du kan også vælge at sætte nogle gummifødder på din romaskine. Ligesom du måske kender det fra hjørnerne på stuebordet i husstande, hvor der er små børn, der løber rundt, kan du også sætte gummifødder på din romaskine, som kan hjælpe mod ridser i gulvet.

Disse kan du enten selv vælge at lave, eller du kan købe nogle i butikkerne, der er skræddersyet til det. Det kan igen være en lille investering, der kan spare dig for mange penge på sigt.

3 – Køb en romaskine af en god kvalitet

Det kan også være smart at købe en romaskine af en god kvalitet, hvor der måske er taget højde for dette på forhånd. En solid romaskine har det også med at bevæge sig mindre, hvor en alt for billig romaskine let kan komme til at rykke sig, når du træner på den.

Disse tips kan ende med at spare dig for mange penge, hvis det kan forhindre dit gulv i at blive ødelagt. Så vælg den løsning der passer bedst til lige netop dit gulv og din romaskine.

Sådan undgår du at romaskinen ødelægger gulvet
Sådan undgår du at romaskinen ødelægger gulvet

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.