Din sport skal være sjov

Din sport skal være sjov

Der er ingen tvivl om, at din sport skal være sjov at dyrke. Ellers er der ikke meget ved at skulle træne til den hver eneste uge.

Skift sport hvis du ikke gider at træne

Har du problemer med motivationen, når det fx kommer til at træne, kan det være en rigtig god idé at stoppe op og kigge på, om det nu også er den helt rette sport, du dyrker. Måske er det på tide at kigge dig lidt om og se efter en anden sport, som du måske har det sjovere med både at dyrke og træne op til. Der er jo så mange forskellige sportsgrene, og det kan jo være, at der er en sport, der er meget mere dig, i stedet for den du dyrker i dag.

Lyt til dine børn når de skal finde en sport

Skal dine børn snart starte til en sport, kan det være en rigtig god idé at lytte til deres ønsker og interesser, inden du bare giver dem et par fodboldstøvler på og sender dem til fodboldtræning. Det kan jo være, at fodbold slet ikke er dem, men de måske er mere til cykling eller ridning, og så er det jo en skam, hvis de skal bruge deres tid på en fodboldbane, når det nu kan være, at der er en anden sport, som er meget mere interessant for dem at dyrke. Det bliver også bare en kamp for dig at få dem til træning, hvis de ikke har det sjovt med den sport, de dyrker.

Find inspiration til din sport online

Vil du gerne i gang med at finde dig en ny sport, som du kan kaste dig ud i, men er du ikke sikker på, hvad det skal være for en sport, kan du jo fx vælge at gå på nettet og søge efter inspiration til din kommende sport. Der er mange sider, der har lister over alle sportsgrene, og du kan nemt finde lister over foreninger og klubber inden for alle sportsgrene i landet.

Find også Royal Copenhagen julekugler til juletræet i år lige her.

Din sport skal være sjov
Din sport skal være sjov

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.