Hold konfirmation i sportsklubbens lokaler

Hold konfirmation i sportsklubbens lokaler

Hvis du endnu ikke har fundet et sted at holde dit barns konfirmation, kan det være en ide at rette henvendelse til den lokale sportsklub.

Der er nemlig mange sportsklubber, der har større selskabslokaler til rådighed, og det er tit muligt at leje dem. Det kan være den lokale fodboldklub, roklub, håndboldklub eller hvad der nu lige ligger i nærheden af din bopæl. Det kan tit være en fordel selv at have et tilknytningsforhold til klubben.

Ofte billigere

En af de primære fordele ved at vælge en lokal sportsklub er, at det tit er billigere at leje deres lokaler sammenlignet med at leje et almindeligt selskabslokale fra en virksomhed, der lever af overskuddet fra disse udlejninger. Sportsklubber skal ofte bare have et symbolsk beløb.

Ligesom det også kan være billigere at leje et forsamlingshus, kan det give væsentlig flere penge til noget andet til festen, hvis du vælger at leje sportsklubbens lokaler. Der er også tit et stort køkken til, så du nemt kan tilberede maden til festen, hvilket betyder, at du bl.a. ikke behøve at bestille mad ude i byen.

Pynt op som du vil

Med sådan et lokale har du også tit mulighed for at pynte det op, som du vil. Der er ingen regler om, hvordan du skal gøre, eller at du ikke må bruge andet end det, der er i lokalet på forhånd. Der er adgang til fri leg mht. oppyntning, så det giver dig frie rammer til at lave lokalet, som du gerne vil have det.

På den måde kan du selv bestemme, om du vil gøre meget ud af det, hvis du er en kreativ type, der godt kan lide en kreative indretning, eller om du bare vil have lokalet, som det er.

Husk at skrive en tale til konfirmationen

Hvis dit barn skal konfirmeres, er det naturligvis oplagt, at du holder en tale denne dag. At holde en tale til konfirmation er ikke nødvendigvis nemt, men du skal ikke være bange for, at du ikke kan gøre det. Det kan være grænseoverskridende at tale foran en stor forsamling, men du skal ikke være nervøs. Du kan sagtens gennemføre det.

Hvis du ikke selv er så god til at skrive, kan det være en fordel at sætte dig sammen med en, der kan hjælpe dig med at skrive selve talen. Det kan være en stor fordel at have sådan en ved din side.

Sørg for god underholdning

Du kan også lave en masse andre former for underholdning. Du kan skrive sange, lave en tips 13, lave en quiz eller booke underholdning ind udefra, hvis du har mulighed for dette. At hyre professionelle ind udefra koster naturligvis meget mere, men det kan også nogle gange gøre det mere overskueligt for dig selv, så du ikke skal opfinde den dybe tallerken.

Mht. til både lokale og underholdning kan det være en god ide at være ude i god tid, da mange andre også er på udkig efter det samme i lige netop den periode.

Hold konfirmation i sportsklubbens lokaler
Hold konfirmation i sportsklubbens lokaler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.