Derfor er det rette lys vigtigt til sportsevents

Hvis du nogensinde har prøvet at være til sportsevents, hvor der ikke har været godt nok lys, ved du om nogen, hvor vigtigt det rette lys er for at kunne afholde et ordentligt event. I hvert fald hvis det foregår om aftenen, hvor mørket falder på.

Der skal investeres i de rette lamper, pærer og rør fra arrangørens side af, hvis der er behov for det. Det er ikke et punkt, du som arrangør kan vælge at spare på. I hvert fald ikke hvis det skal være et ordentlig event.

Den rette belysning er altafgørende for deltagerne

Hvis der ikke er det rette lys, kan det være altafgørende for deltagerne. Har du nogensinde prøvet at spille en fodboldkamp i tusmørke, ved du, hvad vi snakker om. Selvom det måske ikke virker særlig mørkt, er det ikke til at orientere sig ordentligt, og det kan jo ikke være rigtigt, at du ikke kan orientere dig ordentligt til et sportsstævne.

Så uanset om der skal spilles fodbold, løbes om kap eller deltagerne skal ro på vandet, skal der være godt lys til stede.

Publikum misser alt med dårligt lys

Det går også ud over publikum, hvis der ikke er nok lys under arrangementet. Ligesom deltagerne ikke kan se nok, hvis der ikke er lys, kan publikum heller ikke se noget, hvis mørket falder på, og der ikke er lys nok på banen eller stadion.

Så skal du stå i spidsen for et arrangement om aftenen, og er der risiko for, at det trækker ud, så mørket falder på under forløbet, er det vigtigt at have lys klar, som du kan tænde for, så det er muligt for alle at kunne se, hvad der foregår. Ellers risikerer det at blive et ikke så godt arrangement i sidste ende.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.