Sportsklubber kan spare penge ved at installere varmepumper

Sportsklubber kan spare penge ved at installere varmepumper

Hvis din sportsklub gerne vil spare penge et sted i budgettet, kan det være en god idé for den eller for kommunen at gå ind og investere i varmepumper til at opvarme bygningen. På den måde kan klubben og kommunen nemlig spare på varmeregningen, hvilket kan være med til at nedbringe de årlige omkostninger for at holde klubben kørende.

Det er en utrolig smart måde at nedbringe både en varmeregning samt co2 udslippet. Og det kan sagtens lade sig gøre at installere varmepumper i en sportsklub. Det kræver bare en accept fra kommunens side af, hvis klubben er kommunalt ejet.

En mulighed for alle

Det er dog ikke kun en mulighed for sportsklubber at nedbringe co2 udslippet ved at skifte over til en varmepumpe. Det er noget, der kan lade sig gøre for alle – også alle private, som bare drømmer om at få en lavere varmeregning.

Selvom det kræver en pæn investering på omkring de 100.000 kroner for at få etableret og installeret, har du hurtigt tjent det ind igen ved at spare på varmeregningen. Det kan lade sig gøre allerede inden for de første ti år.

Offentlige bygninger skal jo også holdes varme

Selvom der nok ikke er mange på kommunen, der tænker på varmeregningen i de forskellige sportsklubber, er det virkelig et område, de bør overveje seriøst at investere i, da det kan nedbringe udgifterne til varme i kommunen markant. Især hvis de vælger at gøre det i alle offentlige bygninger.

Det er ikke kun sportsklubber, kommunen bør overveje at gå dette skridt med. Det kunne de med fordel gøre over hele linjen med deres bygninger. Så vil de om en håndfuld år potentielt set kun bruge 50% af den nuværende udgift på at holde bygninger opvarmede og lune.

Sportsklubber kan spare penge ved at installere varmepumper
Sportsklubber kan spare penge ved at installere varmepumper

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.